Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Немската тек хаус машина Marc Romboy идва в София

отпечатай новината

10.11.2010 12:00 | Видян 2100 пъти

Немската тек хаус машина Marc Romboy идва в София

Парти уйкендът в Червило ще бъде дълъг и паметен стартирайки още в четвъртък с модният перформънс Blond Ambition на SV Fashion Studio. Блясък, пайети, мечти…много амбиция…блондинки или поне една – Евгения (създателката на бранда) ще превърнат един обикновен четвъртък в нощ за поп звезди. Звезден ще бъде и петъкът на елитният дансинг, които ще бъде превзет от бандата на Pacho, Pepo & Friends или българските диджеи обрали безсрамно статуетките на първите по рода си награди у нас BG DJ AWARDS 2010. Kулминацията ще бъде  в събота с международният гост от Германия, чиято продукция можеш да откриеш масово в плейлистите на любимите си хаус диджеи.

Името на Мarc Romboy не е непознато за запаленият фен на електронната денс музика. Босът на топ лейбълът Systematic Recordings e истински пионер на световната сцена и е оказал своето позитивно влияние на ъндърграунд саунда с повече от десетилетие работа за лейбъли като Аlphabet City и Terminal M.

Дийп хаус хита му от началото на годината "Talking All That Jazz" oбра овациите на топ играчите в бизнеса Hernan Cattaneo, Dave Clarke, Danny Tenaglia, Guy J, Secret Cinema, Richie Hawtin, Sander Klainenberg, Axwell, Davide Squillace, Tiger Stripes, Mistress Barbara, Gregor Tresher…списъка е безкраен, самият Larent Garnier го нарече "Брилянтeн", a  Danny Howells бе кратък и ясен - «Обичам го».

Септемврийският му подарък за клъбърите "Muzik" - поредната успешна колаборация на Romboy с един от протагонистите в историческото развитие на Детройското техно Blake Baxter замеси и българската следa в успеха си, а именно ремикса на най-горещото име на сценатa в момента -  родната гордост Кinк.

След две гопдини и половина очакване мистър Romboy се забърка в поредният успешен продукт и със Stephan Bodzin с деветият си меко казано титаничен сингъл "Triton". Поредното уникално музикално вдъхновение има култов ремикс от  М_nus герoят Gaiser и е пилотният сингъл от дебютният албум на двамата продуценти "Luna", планиран да излезе на тройно CD и шест винила през февруари 2011.

Докато чакаме заветният албум Червило ще ни срещне лично с продуцента, чиито умения в студиото могат да се сравнят наравно с изявите му зад пулта на най-големите фестивали и култови клубове в света.

Датата на Marc Romboy в София е 13 ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !