Само на 49 си отиде вокалистът на...

Откриха мъртъв вокалиста на Crazy Town - Shifty...

Ексректор с 37 имота и 1,4 млн.лв. в...

С финална заплата от 4400 лв. на месец ексректорът на...

На 25ти Quantic в София за REEL FEEL

отпечатай новината

10.11.2010 16:40 | Видян 2150 пъти

На 25ти Quantic в София за REEL FEEL

На 25-и ноември, София ще посети Quantic, когото мнозина музикални почитатели отдавна мечтаят да видят на живо и благодарение на Reel Feel, точно тази мечта ще се сбъдне.

За родителите си Quantic e известен под името Уил Холанд (Will Holland), но е много вероятно и те вече да го наричат по-често Quantic. Едва на 30 години младият англичанин има солидна творческа подплата зад гърба си и главоломно музикално развитие. Eто защо на 25-и ноември от него можем да очакваме музикални пикантерии, които надминават обикновения DJ сет и са пропити с много горещ и екзотичен музикален аромат.

Неговият безпогрешен и непоклатим джазиран усет към актуалния денсфлор звук, суровите ударни инструменти, автентичния фънк и тропическата тръпка не подлежат на оспорване. Всичко с марката “Quantic” винаги е било и продължава да бъде синоним на високо творческо и музикално качество, което вдъхновява с всеотдайната любов и отдаденост на музиката.

Ако трябва да се опише с цифри, говорим за 14 издадени албума в период от 9 години, участия по почти всички музикални фестивали в света и общо над 100 хиляди продадени записа от всичките му проекти. Музиката на Quantic е използвана в известни реклами, а освен всичко останало той е главният елемент в цели 5 отделни проекта: Quantic, Limp Twins, Quantic Soul Orchestra, Flowering Inferno и Quantic & His Combo Barbaro. Уил е мозъкът и зад албума „I’m Thankfull” на небезизвестната Spanky Wilson, записвала с имена като Marvin Gaye, Sammy Davis младши, Lalo Schifrin, Jimmy Smith и Willie Bobo.

Последната и най-актуална локация на Quantic е Кали, Колумбия, където се премества да живее, след като първоначално заминава там врменно в търсене на традиционна местна музика и музиканти. Именно в Колумбия той сформира новия си проект Quantic & His Combo Barbaro, черпейки вдъхновение от горещите латиноамерикански музикални извори. В последната му формаци влизат таланти от Панама, Бразилия, Перу и Колумбия, което говори еднозначно за богатството на албумите му.

С други думи: Да видиш Quantic на живо е почти равнозначно на среща с жив гений, от която спомените ще са с етикет „голям положителен знак, широка усмивка и изтъркани от танци подметки”. Ето защо на 25-и ноември партито със сигурност няма да е никъде другаде, освен с Reel Feel, Quantic и Sofia Live Club. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !