Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Деси Тенекeджиева - лице на ефектна кампания на красотата

отпечатай новината

11.11.2010 15:20 | Видян 2665 пъти

Деси Тенекeджиева - лице на ефектна кампания на красотата

Деси Тенекеджиева откри дните на красотата в известен столичен МОЛ, който стартира мощна Beauty Calls кампания, посветена на красотата. От 4 до 14 ноември, само гостите на  големия търговския център ще имат уникалната възможност да поглезят сетивата си с неустоими предложения на водещи парфюмерийни и козметични марки. Очакват ги и многобройни промоции, изненади и подаръци.

За лице на кампанията беше избрана актрисата Деси Тенекеджиева, а стилната и запомяща се фотография, която заля софийските билбордове и списания е дело на арт директора Мариета Ценова, която от години живее и работи в Лондон и на известния фотограф Павел Червенков. Дълго време Деси Тенекеджиева беше официално рекламно лице на Жан-Пол Готие за България, като на тази фотосесия тя е облечена с дамска реплика на емблематичната му моряшка блуза.

Гостите на търговския  център имаха удоволствието да чуят на живо няколко от най-новите песни на певицата. Те са част от дългоочаквания и първи официално издаден албум “CRAZY BUTTERFLY”, чиито пилотен  сингъл  от скоро се върти успешно в родния радио ефир. Видеото на песента ще бъде промотирано, заедно с целия албум на 30-ти ноември в Sofia Live Club.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !