Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Синът на Илия Аргиров се завърна от Италия за дует с Деси Добрева

отпечатай новината

11.11.2010 16:20 | Видян 5761 пъти

Синът на Илия Аргиров се завърна от Италия за дует с Деси Добрева

Синът на живата фолклорна легенда Илия Аргиров – 15:35:19, се завърна  изненадващо от Италия, където живее от 20 години, за да запише любовна песен с певицата и водеща Деси Добрева. Предстои официалната премиера на „Петлите пеят”, но засега двамата пазят в тайна подробностите.

Дими Аргус, както е известен в Италия и Деси се срещат преди няколко месеца в студиото на БНТ-предаването „Полет на ноща”, където той гостува с фолклорния си репертоар.

„След предаването реших да й предложа да запишем заедно една автентична фолклорна песен, която вече бях направил солово в моя албум. Деси се зарадва като дете и веднага прие идеята”, споделя бившият вокал на група „Епизод”.

„Народната музика е голямата ми любов, а метълът е голямата ми страст – начин, по който изказвам това, което ми е отвътре. С други думи, метълът е начин да изкрещя на света това, което ме вълнува. Той е послание, урок, голяма искреност и естественост. Не случайно всичките ми песни са конкретна тематика и имат връзка с отделни епизоди от личния ми живот”, разкрива как съчетава двата различни музикални жанра Дими Аргиров.

„Продължавам да „скандализирам” с външния си вид и бих искал да се появя на „Пирин фолк” с кубинки, обеци, пусната коса и да забия една хубава..... народна песен!”, с усмивка признава той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !