Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Мария Силвестър представи новата книга на Светла Иванова

отпечатай новината

15.11.2010 10:20 | Видян 4641 пъти | Гласували 1

Мария Силвестър представи новата книга на Светла Иванова

За да представи втората си книга „Светът (между) в краката й”, Светла Иванова избра Мария Силвестър. Ексцентричната актриса прочете избрани откъси от романа на певицата, с което искрено разсмя и шашна гостите с нецензурния език на главната героиня Вихра.

Сред гостите на събитието в столичната книжарница „Пингвините” бяха Любен Дилов-син, който е редактор на романа, сценариста на „Шоуто на Слави” Ивайло Вълчев и писателят Димитър Шумналиев.
Дилов разказа, че „Светът (между) в краката й” е съвременна книга, в която в част от героините можем да разпознаем известни родни дами. Писателят разкри, че творбата е толкова откровена, че едно издателство отказало да издава книгата, тъй като я взело за еротичен роман. Шумналиев пък определи книгата като „дневник на автора”.

Сред присъстващите бяха и шефката на БГ радио Ана-Мария Тонкова, музикантът Момчил Колев, хроникьора Иван Тенев, бившия председател на Върховния Касационен Съд - Иван Григоров със съпругата му, Александър Петров - поет, текстописец.

Младата писателка заяви, че оставя читателите да преценят как се е справила в писането. Тя каза, че двете й книги (първата е „Забранено до 18”) могат да се четат и по отделно, както и предстоящата трета, която пише в момента.

След ”отпуска по майчинство” изпълнителката на „C’est la vie” няма да забрави и музикалната си кариера. Тя подготвя нов видеоклип и албум, които се задават скоро.
Пред медиите певицата каза, че оттеглянето й от сцената заради раждането на сина й Виктор не означава, че е приключила с кариерата си.

”Спрях сценичните ми изяви в четвъртия месец, когато бях бременна. Малко преди това направихме клипа към песента "Сладка отрова" с Орлин Павлов, но нямах възможност да я представим добре, защото не ми харесваше да се разхождам с корема по интервюта и сцени. Има време за всичко”, смята Светла Иванова. „Реших да се отдам на най-важното нещо в живота ми – да бъда майка. Подготвях се за отговорността да бъда родител и в момента се наслаждавам на всичко свързано с отглеждането на сина ми Виктор. Неговите малки постижения са по-важни от моите. Продължавам да пиша, да правя нови песни. Нещата се случват по-бавно, но мисля че ги правя по-качествено. Избрах музиката и текстовете към новите ми песни”, разказа още тя.

„Писането си е работа, като всяка друга и трябва да прекараш часове пред компютъра за да се получи нещо, което можеш да дадеш и на другите да прочетат. Често вадя бележник на най-необичайни места за да запиша някой израз или чута история, която може да се доразвие. Но писането определено развива и друго качество – да чуваш и да улавяш това, което ти трябва”, разказа за творческото си занимание красивата певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !