Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Corset Mystic Show - новата мания на дизайнерите

отпечатай новината

15.11.2010 12:20 | Видян 2583 пъти

Corset Mystic Show - новата мания на дизайнерите

Най-новата мания на дизайнерите и ВИП персоните на България е присъствието по един или друг начин на Corset Mystic Show. С невиждана до момента концепция за блясък и шоу, събитието по повод представянето на луксозния календар на новата марка Corset, успя да се наложи като еталон за спектакъл.

Всички родни звезди от телевизията, музиката, модата и дори  от бизнес средите в страната ни уважиха тематичното парти и дори спазиха дрес кода – корсет. Освен изключително мистичното посрещане на гостите в стил „Широко затворени очи” и атмосферата на огън и страст, събитието впечатли и с единственото по рода си шоу.

То бе преплетено от модно ревю на секси марково бельо от последни колекции на D&G, Versace, музикална изненада от tri-O-five и представяне на уникалния календар Corset 2011 г. с участието на абсолютно всички звезди от модния подиум. Изненадите не спираха до края на шоуто. А кулминацията бе разкриването на всички 12 месеца от луксозното издание на календара, под формата на живи картини.

Всички в България вече обсъждат блясъка и мистиката на спектакъла и очакват пролетта, когато Corset ще представи пролетно-лятната си уникална колекция корсети в стил Victoria’s Secret. Модните корифеи София Борисова и Любомир Стойков дълго обсъждаха новата модна мания, като самата дизайнерка сподели, че е вдъхновена от концепцията на Corset и до март месец ще е направила няколко модели корсети, които да покаже на Corset Mystic Show. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !