Нощният бърз влак от София за Варна...

При влизане в гара Своге на нощния бърз влак № 2627 от...

ППДБ вдигна прегледите за бензинови...

Хаосът с новите промени за преминаване на автомобил през...

Венета сменя Азис от есента

отпечатай новината

12.04.2008 09:04 | Видян 43424 пъти | Гласували 6

Венета сменя Азис от есента

Между Венета Райкова и Азис отново започна война. Този път обаче не е за нещо несериозно като например дума накриво във ВИП Брадър. Става въпрос кой да води шоуто по ТВ2.
Преди дни Азис и Катето Евро пуснаха патка на име Венета в студиото си. За никого не остана съмнение кого имат предвид като мишена на селскостопанската шега.
Малцина от зрителите обаче разбраха причината за заяждането. Сега СЛАВА я разкрива: присъствието на боса на ТВ2 Красимир Гергов на партито на Горещо.
Той нито е любител на хайлайфни купони, нито пък има навика да ходи по тържествата на други медии. Присъствието му на купона на Венета в Блек Лейбъл няма как да мине за случайно.
Страхът на Азис и Катето изглежда се корени във факта, че лично рекламният магнат им плащал заплатите, които били на отделен бюджет от общия на продуцента Нико Тупарев.
Има за какво да треперят, ако се окаже верен плъзналият в тв средите слух, че Гергов най-меко казано никак не бил доволен от рейтинга на Шоуто на Азис – за март 0.4 % според данни на едната от пийпълметричните агенции. Рейтингът на Горещо е около 20 пъти по-висок според точките на същата агенция.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !