Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Разкрепостено холандско парти се състоя в Маскара

отпечатай новината

13.04.2008 09:08 | Видян 12197 пъти | Гласували 7

Разкрепостено холандско парти се състоя в Маскара

В сряда вечерта в столичния клуб Маскара се състоя второто парти от поредицата The Carnivals All Around The World – серия от партита, посветени на най-известните, най-пъстрите и най-магическите карнавали по целия свят.Стотици хора се събраха, за да се забавляват и да почетат Деня на кралицата – най-големия карнавал в Амстердам.


Адреналинът на гостите бе повдигнат, а погледа замъглен още от самото им посрещане. Минавайки покрай червените фенери, те бяха потопени и въведени в атмосферата на карнавалното парти от красиви момичета с уникално бельо и чаша мартини в ръка. 
За да усетят суетата и блясъка на един истински карнавал , за всички желаещи имаше обособена hair & make-up зона за атрактивен грим и стилни прически.
Кварталът на Червените фенери бе представен от танцуващи момичета по бельо в червени витрини, предлагащи изкушение. „Сутеньори” зорко пазеха своите момичета. Част от заведението бе импровизиран хотел, който  будеше различни въпроси и нестихващ интерес в присъстващите.

Нестандартното и различно парти изживяване, подкрепено от атрактивното визуално шоу на холандската марка Philips, пренесе  хитовия клуб в завладяващата атмосфера на Амстердам.Червеният цвят провокираше въображението и изостряше сетивата на всички присъстващи.

Златистите бански костюми на момичетата на енергийната напитка  Gold Street проблясваха из цялата публика, пробивайки си път през нейната експлозивна енергия.

Кулминация на партито беше провокативното модно шоу на Александра Раева. Красивите момичета от Marinеlla Model Agency дефилираха с облеклата на марката Aggata, показвайки на публиката  черен шик, скандален блясък и провокиращо изкушение.

Да почетат Деня на Холандската Кралица и да усетят едно наистина ново изживяване дойдоха  Галя от Каризма, Ирина Флорин, Светльо от Хиподил, Александър Моллов, Вего от Big Brother. На уникалното карнавално парти присъстваха също така и  гости от Холандското посолство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !