Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Бъдещата принцеса Кейт: Съжалявам, че не се срещнах с Даяна

отпечатай новината

18.11.2010 13:20 | Видян 6717 пъти

Бъдещата принцеса Кейт: Съжалявам, че не се срещнах с Даяна

Кейт Мидълтън, вече официално сгодена за принц Уилям, сподели, че съжалява за пропусната възможност да се запознае с принцеса Даяна. Признанието тя направи в единственото интервю, което двамата дадоха след обявяването на годежа за телевизия Ай Ти Ви, пише в. Дейли телеграф.

28-годишната красавица определя покойната майка на бъдещия си съпруг като "вдъхновяваща" личност. Кейт Мидълтън признава, че се чувства нервна преди влизането си в една от най-прочутите фамилии в света. Принц Уилям обаче е уверен, че годеницата му ще се справи и ще "извае" собственото си бъдеще.

В телевизионното интервю Бъдещата съпруга на принц Уилям не е имала представа, че той ще й предложи брак, докато са на почивка в Кения, става ясно още от тв интервюто. Тя определя предложението като "пълен шок".

Кейт Мидълтън използва думата "красив" за годежния пръстен, който някога е принадлежал на принцеса Даяна.

Когато Кейт казала на майка си Керъл за годежа, не била сигурна дали тя вече не знае, защото принц Уилям предварително е поискал разрешение от баща й Майк да се ожени за дъщеря му.
Семейството е много важно за нея и тя се надява, че с принц Уилям ще съумеят да бъдат щастливи.
Бъдещият съпруг на г-ца Мидълтън пък смята, че тя има "неприлично чувство за хумор".

Кейт си спомня, че се е изчервила силно, когато за първи път срещнала Уилям. Тя споделя, че е била изнервена при срещата им, но младият принц се държал много приятелски и сърдечно. Мидълтън намира за много дружелюбна и кралица Елизабет Втора.

снимка:БТА

автор: 19 '

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !