Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Ще бъде ли арестуван в следващата една седмица бившият главен прокурор на България – Никола Филчев?

отпечатай новината

22.11.2010 09:20 | Видян 3464 пъти

Ще бъде ли арестуван в следващата една седмица бившият главен прокурор на България – Никола Филчев?

В четвъртък Иван & Андрей получиха отговор на първата къса пилотна задача, която поставиха на „Националния отбор на феномените”, а именно: „Заедно ли са в момента Софи Маринова и Дачо?”. Отборът на феномените и отборът на специалистите завършиха първия кръг от надпреварата с равен резултат 1:1. И двата тима стигнаха до верния отговор, че ромската перла Софи Маринова и нейният син-годеник Дачо в момента не са заедно!

В петък двамата водещи сблъскаха участниците в „Лига на познавачите” със следващото предизвикателство за техните уникални способности. Новата задача, която феномените трябва да решат е далеч по-сложна от предишната и със сигурност вълнува абсолютно всеки българин. Тя е свързана с една много популярна и противоречива личност, която доскоро имаше почти неограничена власт и е също толкова мистична, колкото феномените. Въпросът, на който гадателите трябва да отговорят, е: „Ще бъде ли арестуван в следващата една седмица бившият главен прокурор на България Никола Филчев?”.

Днес, в студиото „Националният отбор на феномените” ще трябва да сблъска паранормалните си способности с опита от реалния живот на своите опоненти от отбора на специалистите – политологът Татяна Буруджиева и многопочитаемият съдия от „Съдебен спор” на „Станция НОВА” - Искра Онцова. Дали забулените в мистерия паранормални способности на феномените ще надделеят над аналитичния научен подход?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !