Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кали гладува за силикон

отпечатай новината

22.11.2010 10:00 | Видян 7662 пъти

Кали гладува за силикон

Фолкзвездата Кали успя да вдигне на крака всички гости на клуб „Версай”, въпреки че не е яла почти нищо от десет дни. Певицата, която развихри страстите с парчето си „Като те почна”, призна, че е успяла да смъкне седем килограма , а целта й е да свали още четири – и всичко това за 14 дни. „Спазвам диетата на доктор Емилова – ям плодове и пия чай”, сподели Кали, която не спря да танцува на сцената.

Вталената й след раждането фигура не й се харесала достатъчно, затова тя решила да я извае още повече. След като се отърве от единадесетте излишни според нея килограма, тя ще се подложи на разкрасяваща интервенция – ще напълни гърдите си със силикон. Въпреки че беше от певиците, за които гърдите не са от значение, Кали явно е променила принципите си и скоро ще се превърне в истинска сексбомба.

Гладуването не пречи на певицата да взима успешно изпитите си – тя следва философия в Софийския университет и в момента се бори да преодолее втори и трети курс накуп. „Ако изкарам шестици, ще взема четвърти и пети накуп и ще завърша догодина”, доволна е Кали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !