Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мюзик айдъли подкрепят благотворителната кампания за Алекс

отпечатай новината

25.11.2010 16:40 | Видян 3274 пъти

Мюзик айдъли подкрепят благотворителната кампания за Алекс

Добричките изпълнители Кремена Димитрова и Дамян Попов, се присъединяват към благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!", съобщиха организаторите на инициативата. След Румънеца и Енчев, които ще изнесат концерт на 29 ноември в зала "Добрич", Кремена и Дамян са следващите певци, които с готовност са откликнали да помогнат с таланта си за набирането на средства за лечението на 4-годишната Александра Маркова в Израел. Двамата "Мюзик Айдъл"-и ще участват в един от концертите, който ще бъде организиран в рамките на кампанията.

В момента Кремена Димитрова е студентка в Нов български университет в класа на Етиен Леви. Дамян Попов работи над новия си сингъл с работно заглавие "Никой друг", който се очаква да е готов до края на декември.

Очаква се в благотворителната кампания да бъдат поканени и други популярни изпълнители от Добрич между които Миро и Преслава.

Всички, които желаят да помогнат на Алекс, могат да го направят чрез разкритата за целта сметка в УниКредит Булбанк - клон Добрич:

IBAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF


Инфо: Дарик Радио - Добрич

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !