Откраднаха кучета на Лейди Гага и...

Две от кучетата на американската певица Лейди Гага бяха...

За първи път от 50 г. цели 366 филма...

Общо 366 продукции имат шанс да получат номинация за...

“ГОРЕЩО” РАЗКРИВА БРЕМЕННА ЛИ Е ГОДЕНИЦАТА НА ЯНЕ ЯНЕВ

отпечатай новината

26.11.2010 10:00 | Видян 7404 пъти

“ГОРЕЩО” РАЗКРИВА БРЕМЕННА ЛИ Е ГОДЕНИЦАТА НА ЯНЕ ЯНЕВ

Тази събота, 27 ноември, в 22:15 часа в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” най-горещата светска двойка – Яне Янев и годеницата му Галя – разказват за връзката си и разкриват много подробности около предстоящата си сватба и за това дали скоро ще имат наследник.

Преди пет години Яне Янев вижда Галя, която стои в ъгъла на претъпканата зала на едно партийно събрание: “Опитах се един-два пъти да я погледна – да я уцеля с поглед, но не успях. Това ме предизвика и мотивира да се свържа по някакъв начин с нея.” Една от първите им общи снимки е от 2005 година от съвместната им работа по предизборната му кампания в Благоевград. Именно тогава са и първите опити на Янев за сближаване. С малки жестове той показва на Галя, че има по-специално отношение към нея – като този да й организира парти за 19-тия рожден ден.

Преди четири години Яне Янев предлага на Галя да заживеят заедно. Сега, вече сгодени, двамата продължават да живеят във ведомствено жилище. Галя е студентка и не работи. Признава, че в момента всички й помагат финансово – и сестра й, и родителите й, и Яне. Двамата внасят всичките си доходи в обща семейна каса и тя записва всички разходи. Споделя, че не е от прекалено суетните жени и не си пада по екстравагантни дрехи и бижута и така успяват даже и да спестяват.

Яне Янев и Галя коментират всички слухове за връзката им и признават, че понякога даже се опитват да прогнозират какво ще е следващото нещо, което ще излезе в жълтата преса за тях.

Янев коментира еротичните SMS-и, които се твърди, че е изпращал, както и “топлата си връзка” с Алексей Петров: “Аз съм убеден, че един ден ще излезе истината, че по-скоро ние от РЗС сме давали на Алексей Петров информация и документи, отколкото той - на нас.”

Кога и къде Яне Янев и Галя ще се врекат един на друг и кой е поканен на сватбата им? Първият мъж ли е Яне в живота на Галя и чакат ли двамата наследник?

„Горещо”, събота, 27 ноември 2010г., 22:15 часа, Нова телевизия

ВИДЕО АНОНС!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !