Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

АЛИСИЯ С НИКИ МИХАЙЛОВ, НО НЕ ПУСКА И ВАЛЕРИ

отпечатай новината

27.11.2010 09:00 | Видян 20815 пъти

АЛИСИЯ С НИКИ МИХАЙЛОВ, НО НЕ ПУСКА И ВАЛЕРИ

Алисия все по-често може да бъде забелязяна в компанията на вратаря Ники Михайлов. Двамата са нераздели в нощните си круизи по елитните столични клубове. Само за няколко дни те се забавляваха последователно в чалга заведенията Найт Флайт и Син Сити. Въпреки това певицата твърдо отрича всички слухове за нова връзка.

Според мълвата тя просто се забавлявала и се чувствала идеално в компанията на сина на Боби Михайлов. Техни фенове пък коментират по форумите, че много си отивали като двойка. За вратаря доскоро се знаеше, че е гадже с милионерската щерка Алекс Арабаджиева. Източници на СЛАВА разкриха обаче, че Алекс вече нямала нищо общо с Малката перука. Красивата пловдивчанка дори си имала нова тръпка от града под тепетата.

Интересното пък е, че Николета беше гадже на Ники Михайлов от времето, когато той пазеше за Левски, а често го посещаваше и в Твенте. Сега плеймейтката е в обятията на Валери Божинов.
Изненадващо изпълнителката на Чао, еди-кой си призна, че ще се опита отново да намери щастието си. Тя обаче е категорична, че не може да намрази Валери и че е невъзможно да са разделени, тъй като все пак имат дете.

Как ще се развие историята в този любовен многоъгалник, ние предстои да разберем в скоро време.

Записа аренби песен

Алисия предложи на меломаните още една версия на последния си хит Твоя тотално. Певицата обожава R'n'B стила и записа песента и в такъв вариант . След като парчето пожъна огромен успех топ-изпълнителката на Ара мюзик му вдъхна нов живот. С този сингъл изпълнителката дава заявка за нови хоризонти в своята музикална кариера. Новата версия вече се излъчва по музикалните телевизии.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !