Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Звуци от космоса на 4-ти декември

отпечатай новината

29.11.2010 11:40 | Видян 2174 пъти

Звуци от космоса на 4-ти декември

На 4-ти декември в новия столичен клуб Spacer ще се състои поредното локално събитие от дръм енд бейс естество - Space Sounds. Броени дни след едно от най-успешните събития за годината – Drum’n’Jazz – H.M.S.U., Metafiziq и Mirizma ще поднесат на меломаните поредната порция музикални изненади. Събитието ще представи две концепции – Drum’n’Bass B2B Special и Dubstep B2B Special.

Агентите ще демонстрират музикалните си умения по двойки. В историята си H.M.S.U. има 8 back2back събития, в които са взели участие и едни от най-големите имена на световната сцена. Дръм енд бейс двубоите ще се състоят между: Mocks и Targy /H.M.S.U./, acidtrip и Konspirator /H.M.S.U./, Syze и Smartech /Ohm Resistance, Drumrollerz/, Ogonek и M@d Twist /Metafiziq/, Digital Soul и Kigami /Metafiziq/. В дъбстеп категорията рамо до рамо ще застанат DJ Chaves и JamezBongg /Cotton Records, Mirizma/, EXo и Dynamic /Mirizma/.

Една от целите на Metafiziq е да представи нов, свеж и качествен дръм енд бейс от млади продуценти на международната сцена. Metafiziq е основана през 2009-та година от Валери Шолевски, познат още на родната публика като Ogonek и Данаил Илиев, M@d Twist. Повече от година след основаването, те могат да се похвалят с няколко изяви както на българска, така и на европейска сцена.

През 2006-та година Mirizma става първият лейбъл, който започва да популяризира дъбстеп жанра на българска почва. Основан от EXo, Mirizma става платформа за експериментални и разчупени изпълнения като до днес зад гърба си има събития с участието на Marry Ann Hobbs, Luke Envoy, Foreign Beggars, Bunzer0, Skitz, Rodney P, Vadim, MRK1, Deadbeat, Sukh Kinght, TRG, Alien Pimp и Jazzsteppa.

Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) е българско дръм енд бейс движение, което започва своето неформално съществуване през 1999. Основните цели на организацията са популяризирането на дръм енд бейс музиката, както и приобщаването на нови слушатели  към публиката на организираните от H.M.S.U. събития.

Новооткритият клуб Spacer се намира в подлеза на НДК, на мястото на бившoто кино Multiplex. Побира над 1200 души, oзвучението е с капацитет от 40 киловата, а политиката му е ориентирана към електронните музикални стилове, подплатени с качествен звук и атрактивна обстановка. Партито ще се развихри между 22.00ч. и 06.00ч. Входът преди полунощ е 8лв., а за закъснелите – 10лв. Възрастовото ограничение е 18+.

Напомняме на феновете, че през януари предстои събитието по случай 12-тия рожден ден на H.M.S.U. За пореден път публиката ще се наслади на първокласни изпълнения, селектирани от чуждестранни артисти на световно ниво. Изненадите ще бъдат обявени съвсем скоро!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !