Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

СТОТИЦИ ПОДКРЕПИХА „SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА”

отпечатай новината

30.11.2010 13:40 | Видян 3149 пъти

СТОТИЦИ ПОДКРЕПИХА „SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА”

Стотици гости се стекоха в „The Mall” да покрепят новата инициатива на детска градина „Германи” за подпомагане на децата в неравностойно социално положение в „SOS Детски селища”. В специално организираното детско парти се включиха деца от всички възрасти, които не само участваха в развлекателната програма, но и в „Къщата на изкуствата”, където се изработваха благотворително произведения в полза на сирачетата.

Деца от двете sos-селища в Трявна и Дрен също взеха дейно участие, като впечатлиха със своите музикални и спортни таланти събралите се минувачи. Всички посетители имаха възможността да участват в специално организирана томбола с награди от „Libra” и „Германи”, а печелившите бяха изтеглени от Жени Калканджиева.

Своите сценични заложби демонстрираха по време на очарователно ревю на „Бапа” не само малките манекени на „Визаж”, но и децата от детска градина „Германи”. В него участваха деца на възраст от 1 до 10 години. Освен с веселите детски изпълнения, малки и големи се забавляваха 4 часа с магично шоу, детска дискотека и анимациите на „Чочо и Чочо”. Множество подаръци получиха децата от „SOS Детски селища България“ – играчки от „Визаж”, лекарства от „Libra”, лакомства от „Германи”, детски центрове „Джамбори” и „Вълшебно царство” и др.

Многобройните произведения на изкуството, изработени в „Къщата на изкуствата” ще бъдат разпродадени на благотворителен търг през декември, а всички събрани средства ще бъдат предоставени „SOS Детски селища България“. Частна немска детска градина „Германи” планира инициативата да се превърне в традиция, провеждана няколко пъти годишно, с цел да подпомага редовно деца в неравностойно социално положение в обществото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !