Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Yalta Club ще празнува през целия Декември!

отпечатай новината

01.12.2010 11:40 | Видян 2616 пъти

Yalta Club ще празнува през целия Декември!

Сигурно след последното парти, повечето от Вас са си казали, че няма да излизат до Нова година. Е, по законите на Мърфи, аз планувам много силен Декември, на който сигурна съм, няма да можеш да устоиш, а и събитията наистина си заслужават! Започвам на 3-ти с Gareth Emery, който вече идва като dj номер 7 в света. Добре дошли, на всички, които бяхте миналата година на вдъхновяващия му пърформанс, както и всички други които си падат по качествената смесица от trance, progressive, electro, и techno звучене.

На 4-ти, събота в Junior Suite ще се позабавляваме с първото парти на Provalite`. Provalit e` e сайт, който ще излезе наяве след Нова година, в него са събрани хиляди снимки на развеселени купонджии от партитата на Yalta Club и от летните събития на Solar от 2008 година до последния уикенд. Създателите на сайта и Aз, Yalta Club, решихме да лансираме идеятa с едно смазващо парти идния уикенд. Партито ще бъде за всички, които обичат да купонясват толкова много, че след всяко излизане се чувстват тотално....нека си го кажем – провалени.

На 8-ми Декември, заедно с моите приятели от Camp Sessions сме поканили Goldie. Златното момче на Drum&Bass-a, Konspirator, Emil Prize & Bruhu, ще превърнат Yalta в истинско гето, а студентския празник в незабравимо изживяване. Вторият четвъртък от месеца  е запазен за “In vinyl we trust”, музика от 80-те години, свирена изцяло на грамофонни плочи. Това е проект за истински ценители, с музика, която до сега не е звучала в Yalta. В самия house сет дори се чуват фрази от български песни, защото плочите са на родния лейбъл Balkanton.

На 10-ти Декември, DJ J.Louis от световно известния парти бранд Matinee идва, за да донесе усещането за Барселона и музиката, за която хора от целия свят пътуват хиляди километри. Партито Addicted to music е със запазена дата – 16-ти Декември. Нощта е превъплъщение на  едноименното радио шоу, излъчващо се всеки понеделник по Nova, което  неотдавна грабна и наградата "Best Dj Radio Show Of The Year 2010". „Theatre events presents Snow white” е купонът на забавната актриса от Нова тв Бианка Илич и Илко Ганев. Какво парти би могла да направи Бианка, освен Супер парти!? И все пак ще загатна само част от изненадите, които те очакват: шоколад ще се лее от истински фонтани, джуджета ще те задяват с палави игри, а самата Снежанка ще се опита да си остане заспала в стъкления ковчег.

Дали ще успее, или Juan Alvarez ще я събуди със своята енергична музика, ела и виж на 17-ти Декември! Любимецът на българската клубна сцена Victor Calderone идва на 18-ти, dj-ят който  събира над 6000 души на Cacao, няма нужда от представяне, а само от издръжливи танцьори! Camp Sessions, по традиция от миналта година на същата дата (23-ти Деквмври) ще запали настроението ти преди Коледа.

На 24-ти след празничната вечеря всички в София са поканени на „Коледата невъзможна”! Едно Staff party наобратно! Или, когато ще заварите Elitza Pop зад пулта, PR-ката на клуба, която ще почиства пода и резидент dj-ите като охрана, бармани и какво ли още не! Ще бъде като истинска предколедна комедия! Да се посмеем, а!

На 25-ти следва CHRISTMAS WILL BE HOT, Спомняте ли си вежливите лосове от миналите години? Е, тази година ще бъдете Mr.& Mrs. MOOSE! 26-ти е неделя, но отново ще те изкарам от вкъщи, защото идва Mark Knight!!! NEW YEAR`S EVE и моля не чети това без да си седнал! Jerome Isma-Ae и Mathew Dekay, пристигат! Не е лъжа. Двамата! А най – приятната част е, че купонът продължава и на следващия ден, това не е after party, просто ще направим, както правят в много други страни – ще празнуваме и на целия 1-ви Януари!

Ето и малко подробности относно входа: Кувертът за новогодишната нощ е 100 лв. и включва вход и консумация. За този специален повод ще има и билети на предпродажба на изключителни цени от 30 и 40 лв. в Eventim&Ticketstream, добре е да побързаш, защото бройките ще са ограничени! А входа се увеличава с напредването на нощта, каквато е практиката от известно време насам. Толкова много събития, толкова много поводи да бъдем красиви, живи и танцуващи! Толкова от мен, отивам да празнувам!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !