Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Дебелашки шеги в министерски клип

отпечатай новината

02.12.2010 10:20 | Видян 5593 пъти

Дебелашки шеги в министерски клип

Дебелашки шеги ни заливат от 30-секундния анти-СПИН клип на Министерството на здравеопазването. В него анимиран "вирус" обяснява на непросветените, че "влиза през парадния ни вход, през задния ни двор или евентуално през свирката". За финал призовава - „Презерватирай се!", каквото е и мотото на тазгодишната кампания.

Тя е организирана от сдружение Ларго, но в нея участва и здравното министерство.
„Клипът не е минавал през одобрение от МЗ. Той е поръчан от Програма Превенция и контрол на ХИВ/СПИН за намаляване на уязвимостта сред младите хора между 15 и 29 години“, се посочва в писмо на ведомството, цитирано от dnes.bg. От него става ясно още, че мултисензацията е изработена от Фен ТВ, а ръководител на творческия екип е Камен Воденичаров. Изработката на видеото струва 11 хил. лв. и то е финансирано по Програмата със средства на Глобалния фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария.

От министерството защитават продукта като казват, че „точно с този вариант клипът ще стигне до най-младите“, към които е адресиран.

Така де, „българинът може никога да не е виждал човек, болен от СПИН, да е общувал с такъв, но пък е класически простак на който му е през задния двор как се обръщат към него официалните институции в тази държава“, се казва в гневно читателско писмо писмо, изпратено до редакцията.

ВИДЕО ТУК!!!

автор: 19 '

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !