Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Рекорден търг за Пирогов

отпечатай новината

03.12.2010 09:00 | Видян 4567 пъти

Рекорден търг за Пирогов

За един час се разпродадоха елхите и другите празнични подаръци на благотворителната разпродажба, организирана от „Мисис България“ - КОЛЕДНИ ЗВЕЗДИ 2010. Кампанията, която красавиците организират за втори пореден път и която тази година е предназначена за детската клиника по изгаряния в Пирогов, събра повече желаещи да подкрепят каузата, отколкото коледни изненади бяха приготвили носителките на короната „Мисис България“ и техните приятели. Не малко фирми подкрепиха подготовката, предоставяйки безплатно играчки от East Entertainmеnt или талони за пазаруване от Елемаг. Сред първите купувачи бяха Тити Папазов, който доведе и един от синовете си,  фолкзвездите Галена и Софи Маринова, Мис България Антония Петрова, представители на малки и големи компании, волейболният клуб ЦСКА, Мария Бонева и други.

Само час след обявеното началото на благотворителната разпродажба, носителките на титли „Мисис България“ и техните приятели можеха да се поздравят с настъпващите празници и да вдигнат наздравица за свое здраве и за здравето на всички, които повярваха в каузата и благодарение на които тя стане факт.

Лице на кампанията тази година стана Мисис България Свят 2007  Екатерина Дунева, която лично се сблъска с проблемите на клиниката по изгаряния в Пирогов и пое инициативата да се помогне там, където държавата не успява. Тя ще отговаря и изразходването на средствата за обновяване на превързочното отделение на клиниката, които бяха събрани за рекордно кратко време от кампанията „Коледни звезди за Пирогов“.

Славка Занева (Мисис Дама на годината 2009) първа откупи елхата на своята фаворитка Мисис Вселена 2007 – Елеонора Манчева.
Тити Папазов си хареса елхата на новата Мисис България Вселена – Паолина Петракиева. Фолк звездата Галена, която дойде на търга с приятеля си от попсцената Стефан Илчев, реши че именно неговата елха ще краси дома й.

Волейболният клуб ЦСКА отнесе украсената с големи червени топки елха на Мистър България Сава Цеков, а президентът на клуба – Георги Георгиев, с удоволствие откупи празничната кошница на съпругата си Галена.
Коледното дръвче на Мисис Европейски съюз – Елена Караколева, ще свети в празничните нощи в ресторант „Изток“, а на красивата й празнична кошница ще се радва собственичката на  „Брайдъл Фешън“ - Анелия Петкова.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Коледни звезди за Пирогов

Няма коментари към тази новина !