Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Слависти вдигаха наздравици с Илиян в Night Flight

отпечатай новината

08.12.2010 14:00 | Видян 3440 пъти

Слависти вдигаха наздравици с Илиян в Night Flight

Купон с футболен привкус – под това мото мина концерта на Илиян в Night Flight. Още преди певецът да се качи на сцената стана ясно, че една от най-купонджийските компании е добре известна от зеления терен. Футболистите на Славия се бяха събрали след приятелската среща с Пирин Разлог да закрият сезона, който според специалистите е един от най-добрите през последните години.

Тон за наздравиците даде голмайсторът на белите Николай Божов, който прави фурор през есента в А група. Виктор Генев, Илия Илиев, Дани Пеев и компания бяха специално поздравени от Илиян. Интересен е фактът, че дори заклетия метъл Георги Христов нямаше нищо против да танцува на парчета като „Йо-йо“ и „Милионерче“. По-късно сепарето на славистите бе украсено от една от най-актуалните плеймейтки през последната година – Светлана Василева.
Халфът на ЦСКА Коста Янев и играещият в Китай Мартин Камбуров допълниха футболния колорит в клуба.

Илиян изнесе страхотно шоу в Night Flight, в което за пореден път се включиха „тупалките“ на нощна София. Неговите импровизации бяха аплодирани от първа линия от компания от Чикаго, която бе дошла да усети как се празнува по български.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !