Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Коледният дух идва от Банско

отпечатай новината

09.12.2010 18:00 | Видян 3113 пъти

Коледният дух идва от Банско

На 10 декември, петък, от  11 часа ще бъдат открити коледните празници пред НДК в София. Над 200 домакини, дошли специално от Банско, ще посрещнат столичани, ще почерпят с червено вино и вкусни бански кулинарни специалитети  и ще  се погрижат за празничното настроение с богата програма с кукери. В празниците ще се включат и най-актуалните носителки на титлата „Мисис България” и Дамският Лайънс Клуб София Диамант, както и децата от училище „Луи Брайл”  - ще звучат песни в изпълнение на Хора на децата с увредено зрение.

Водещ на събитието ще бъде младият актьор Йоан Карамфилов, а официален гост ще е кметът на столичната община „Триадица”.

През почивните дни до Коледа ще има кой да се погрижи и за най-малките.  Красивите майки с корони на „Мисис България”, Мис Бикини Интернешънъл Ивелина Стефанова и други известни лица,  ще увлекат малчуганите като им четат любими приказки, докато  възрастните се забавляват или се отдават на коледно пазаруване.

Дамите от  Дамският Лайънс Клуб София Диамант и „Мисис България” не са забравили и децата в нужда. За да ги зарадват за най-светлия празник, те призовават всички, които ще дойдат да се веселят, да донесат по една плюшена играчка за децата в неравностойно положение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !