Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

За честта на 1 буна

отпечатай новината

09.12.2010 17:14 | Видян 3790 пъти | Гласували 1

За честта на 1 буна

България е ЕДИНСТВЕНАТА държава в света по много показатели. Сред тях тази седмица е и още 1 – сама си руши собствеността и границата.

Сред най-забавните истории на седмицата беше вдигането на кански шум около т.нар. яхтено пристанище на Баневи, което било незаконно. Случката е от типа “не шведски, а съветски, и не компютри, а компоти”. Всъщност пристанището е една 4-метрова буна и не е на Баневи, а винаги си е било на държавата. По-специално на ресорното министерство МРРБ, което я и разруши.

Най-интересното е, че въпросното брегоукрепително съоръжение играе ролята и на граница на нашата държава. Пълен абсурд, нали! Особено като се има предвид, че наистина незаконен хотел на Петя Славова или митничарски вили си висят в простраството и никой не им посяга като на държавната собственост...

Още по темата ще научите в сензационно интервю на Жени Банева, която разправя и други оригинални истории от този вид като например тази, че приписаната на фамилията й къща в Бояна всъщност е хотел, докато семейството си живее в апартамент.

Не по-малко страстна е сагата около Мишел Бонев, в която наред с Берлускони беше намесена яко и Дарина Павлова, явно нейна конкурентка за сърцето на италианския премиер пред изгонване. За капак се оказва, че съдружничка в платилата разноските на българската делегация на феста във Венеция фирма Романтика е италианка, намесена от местната прокуратура в проститутски скандал.

Все в този стил звучат и историите от корицата ни, свързани с порно на известни личности, и неблагополучията с прокуратурата и незаконните строежи, които налегнаха несебърския кмет, когото пощим и нищим от миналата седмица. И ще продължаваме до победен край!

И още – вижте уникални кадри от гостуването на Модърн толкинг, които пяха край нашето море за Азис, както и куп други изключителни кадри и истории, които можете да прочетете единствено в Супер 19’.
Време е да отплаваме от буните, които са белязали не само границата, но и погледите ни напоследък. 

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !