Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Ивет Лалова готви сватба с италианец

отпечатай новината

10.12.2010 11:40 | Видян 6418 пъти

Ивет Лалова готви сватба с италианец

От година насам най-бързата бяла жена на планетата върти любов с италианския си колега Симоне Колио. Двамата атлети са сигурни, че това е връзката на живота им, и са готови да се “бракуват”.

Мълвата за техния романс тръгна за първи път през юни миналата година, когато Колио спечели титлата от световното първенство за военни в София, а малко по-късно беше забелязан в компанията на Ивет по време на държавното първенство. Истината обаче е, че искрата припламнала няколко месеца по-рано, в ранната пролет на 2009-а, пишат БЛИЦ.

Известно време Лалова не искаше да казва и дума за Симоне, вероятно заради сериозното количество клюки и писания около предишните й връзки, особено тази с актьора от „Забранена любов” Николай Илиев.

В началото на годината най-бързата бяла жена на планетата все пак реши, че вече няма какво да крие, и призна: “Аз съм почти на 26, нормално е да имам мъж до себе си. Вече напредвам с италианския, а и той - с българския. Искам да създам свое семейство. Бебето отдавна ми е мечта, но със Симоне ще работим по въпроса след игрите в Лондон”.

Вече стана ясно също така, че Колио е гостувал на родителите на Лалова и е издържал изпита на бъдещия тъст. Бащата на атлетката и също бивш бегач Мирослав е подложил италианския кандидат-зет на типично нашенски тест – надпиване с ракия.

Снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !