Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Изнудват Коко за порно с Емилия

отпечатай новината

12.12.2010 09:00 | Видян 15657 пъти

Изнудват Коко за порно с Емилия

Финансовите НЕВОЛИ на Константин Динев продължават. След като през лятото бе на ръба на фалита, а преди близо месец профука Мерцедес за 150 бона на комар, сега собственикът на футболния Локомотов Пловдив стана жертва на телефонно изнудване. Мистериозен глас поискал от Коко 100 000 лв., твърдейки, че разполага със скандален порнокип, в който главната роля се изпълнява от половинката му Емилия. Еротичното видео боли заснето преди 8-9 години.

„Кихай, иначе България ще види любимата ти в доста интересна поза“, изръмжал гласа в слушалката.
Вместо да се олаши обаче, кумецът на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев категорично отказал дори да преговаря с изнудвача и дори го заплашил. „По-добре намери дупка в, която да се скриеш! И гледай да е дълбока, защото ако те намеря и Господ няма да ти помогне! Няма да видиш и стотинка“, креснал Динев пред човек на Супер 19'.

Собственикът на емблематичната кръчма Кошарите вече е изпратил по дирите на изнудвача най-верните си хора и е пуснал всичките си връзки, за да го намери. Динев отказал да съобщи в полицията за историята, за да не се разчуе и да не навреди на кариерата на Емилия. Освен това държал лично да се разбере с рекетьора.

Най-шашната от цялата ситуация била Емилия. Тя не можела да си обясни откъде идва тази атака, при това чак сега. Фолк фурията изключва възможността бившият й съпруг да стои зад компроматната заплаха. Както е известно, Емилия имаше краткотраен брак със свиленградския митничар Красимир Георгиев, когото обаче заряза заради неустоимия за всяка фолкзвезда бизнесмен. Според мълвата в момента пайнерката е много притеснена и се надява с помощта на Динев цялата история да приключи тихо и в най-кратък срок.

автор: Супер 19 '

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !