Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Дембеле се прави на трезвеник

отпечатай новината

12.12.2010 09:00 | Видян 3076 пъти

Дембеле се прави на трезвеник

Трезвен като ВОДОПРОВОД е станал голаджията на Левски Гарра Дембеле. В това се убеди човек на Супер 19', който засече черната перла в столичен МОЛ да мъкне торба с безалкохолни напитки. Това се случи само 24 часа, след като Гарра бе сгащен да шофира пиян и с фалшива книжка.

Придружен от четирима френскоговорещи приятели, нападателят на Левски обиколи щандовете със сокове, като демонстративно подмина рафтовете с алкохол. Изнервен от последните събития, Гарата нарита пазарската чанта на случаен гражданин, който се опита да го снима с телефона си.

"Защо ме снимаш, бе", просъска на английски Гарра, който тутакси осъзна, че един скандал в магазина ще му дойде в повече след издънката в Студентския град. В компанията на приятелите си Дембеле побърза да отпраши към изхода.

Грозят го 8 години затвор

Осем години затвор може да получи Гарра Дембеле. Причината е издънката с фалшивата шофьорска книжа, с която бе сгащен нападателят в Студентски град. От една седмица собственикът на Левски Тодор Батков е впрегнал всичките си познати по случая. В най-добрия случай Дембеле може да се отърве с година и половина условна присъда. Батков пък не може да си намери място от гняв, тъй като заради издънката Гарра, който е искан от десетина европейски гранда, не може да бъде продаден.

автор: Супер 19 '

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !