Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дарина, Мишел и Берлускони в проститутски скандал

отпечатай новината

12.12.2010 09:00 | Видян 8688 пъти

Дарина, Мишел и Берлускони в проститутски скандал

Кой кум, кой сват, кой на булката брат – нещо ПОДОБНО представлява кашата от всички пикантни писания в Италия по темата за българския скандал с Мишел Бонев, в който бяха забъркани премиерът Берлускони и бившата най-богата българка Дарина Павлова.

Всичко започна с публикация на българския 168 часа в началото на септември за българска делегация, посетила фестивала във Венеция. На чия сметка, попитаха тогава колегите? На сметката на италианското министерство на културата, отговориха от нашето ведомство по изкуствата.

Два месеца по-късно, заради предстоящия другата седмица вот на недоверие срещу премиера Берлускони, неговият културен министър Бонди бе подложен на огън от всички страни.

Той изясни, че няма нищо общо с плащането на сметки на 32 българи, сред които министър, зам.-министър, шефката на политическия кабинет на премиера, главния секретар на Министерския съвет, членове на техните семейства и великата актриса Татяна Лолова за оправдание. Оказа се, че парите – по оценки на италианските медии към

400 000 евро за полета с частен самолет, настаняването в най-лъскавия хотел на Венеция – Чиприани,

където по време на фестивала хубавите стаи са към хиляда евро на нощ, тузарските вечери и обеди, са платени от неизвестната до момента актриса Мишел Бонев и нейната фирма със загадъчното име Romantica Entertainment (Романтични забавления).

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !