Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Камелия танцува във „Версай” с обувките от „Еротик”

отпечатай новината

13.12.2010 09:20 | Видян 14916 пъти

Камелия танцува във „Версай” с обувките от „Еротик”

Сексбомбата Камелия събра очите на гостите в клуб „Версай”, който бе затворен за частно парти по случай рождения ден на столичен бизнесмен. Приятелите му бяха толкова много, че клубът беше пълен, и всички впериха поглед в танцуващия секс-символ на българския фолк, качен на обувки с невероятен дизайн. „Те са дело на моя обущар Данчо, но идеята е моя. Все пак съм завършила „дизайн на обувки”, похвали се Камелия и издаде, че е обута по същия екстравагантен начин и в клипа към провокативното парче „Еротик”, в което е с гола глава. Тя наблегна на сръбските парчета с новата си артистична половинка, с която по нейно мнение са оркестър без име.

На купона се изяви и колежката на Камелия Десислава, която блесна с лъскава рокля, сътворена специално за нея от личната й дизайнерка. Деси сподели, че е в трескава подготовка за САЩ. Тя заминава обаче не на турне, а за да се разходи дотам за празниците със сина си Майк, който е роден зад Океана. Този път певицата няма да среща сина си с баща му. Бившата й половинка вече е в България, но Десислава ще заведе Майк при негови роднини.

Заедно с фолк-блондинките на сцената се качи и рапърът Устата, който качи градуса на настроението на макс с купонджийски парчета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !