Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Рени радва с нов сингъл на два езика

отпечатай новината

13.12.2010 09:40 | Видян 2734 пъти | Гласували 1

Рени радва с нов сингъл на два езика

Броени дни преди най-светлите празници Рени изненадва с прекрасна балада в два варианта – на български и сръбски език. Певицата на Diapason Records скоро ще зарадва почитателите си и с тв лайв версии към синглите, кoито ще се завъртят в ефира на Фен ТВ и Balkanika MTV.

„Фатална любов” е името на сингълa в BG варианта, а на сръбски – носи сходно заглавие – “Ljubi fatalno”. Музиката и аранжиментът на песента са дело на  Деян Филипович – Декси.

Българският текст е написан от Пламен Тотев, а сръбският вариант – от Снежана Ага. И в двата текста може да се долови основното послание, че голямата любов понякога може да се превърне във фатална, която да изпепели чувствата на влюбените. „Една жена, колкото и да иска да се освободи от такава разтърсваща емоция, вътрешно винаги копнее още един път да я изпита или да бъде със същия човек, който е провокирал тези фатални чувства. Такава любов не се забравя лесно и съм сигурна, че песента ще върне към дълбоки емоционални спомени много хора, които са преживели това чувство.”, коментира Рени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !