Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Милена, Уикеда, Белослава и Panican Whyasker сред заслужилите народни артисти на Living СОЦ

отпечатай новината

13.12.2010 14:00 | Видян 3515 пъти

Милена, Уикеда, Белослава и Panican Whyasker сред заслужилите народни артисти на  Living СОЦ

Броени дни остават до третата подред изложа на динамичната платформа за инсталации - living museum™. Васил Тучков и екипът му са подготвили на посетителите наистина неповторима и доста разтърсваща програма.

Датата на старта е 16.12.2010г., часът е 19:00, а мястото - сградата на БДЖ на ул. „Иван Вазов” и ул. „Г.С.Раковски”. Георги Лозанов ще открие машината на времето на living museum™ с типичната си остроумност и ексцентричност.
СОЦ-ът, пречупен през призмата на 25-годишните, ще оживее за четири дена. Във фотографии. Сред живи експонати. През уъркшопи. Чрез жонглъори и артисти на кокили. Зад диктаторски маски. Фестивал и дизайн бианале, в духа на конструктивистите – Родченко и Попова. Една представа на младите, които познават СОЦ-а от легенди и тайно изказани думи.

Всяко едно от помещенията на сградата е обособено в различна тематика. Аудиторията ще се потопи в разчупената визия на кубинския, съветския, китайския и, разбира се, българския СОЦ. Една съпоставка между преди и сега, СТРИИТ-а и миналото, реалното и фантазията.

Освен типичните за living museum™ нестандартни експонати и похвати, поставящи пространство и време в музей, за посетителите всяка вечер ще пеят изпълнители на специално създадената сцена за „Народни артисти”. За целта сградата затваря всеки ден врати между 17:00 и 19:00 часа. Входът за музикалната част е 8 лева, а мелодичната програма на изложбата Living СОЦ е както следва:

Четвъртък:
Skiller – 20:30 часа
Panican Whyasker – 21:30 часа

Петък:
Милена Славова (акустичен сет) – 21:30 часа

Събота:
Viperfish – 21:30 часа
Уикеда – 23:00 часа

Неделя:
Белослава – 21:30 часа
Imbeciles & the Poison Umbrella – 23:00 часа

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !