Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Стига копане във Фейсбук, отиваме на бар!

отпечатай новината

15.12.2010 13:00 | Видян 4644 пъти | Гласували 4

Стига копане във Фейсбук, отиваме на бар!

Финансовата криза сведе възможностите за забавление до минимум. За сметка на това качествените социални приложения в Интернет се радват на все по-голяма популярност, особено тези във Фейсбук.
 
Новото име на виртуалното забавление е Poporoko. За разлика от игрите във Фейсбук, това приложение ще предлага едно истинско социално изживяване в реално време и в динамична и бляскава среда.

Poporoko няма да бъде пълно бягство от реалния живот и потапяне в света на фантазиите. Напротив, приложението ще пренесе любима част от живота на много хора в Мрежата. Разликата е, че тук "нощният" живот ще се вихри 24 часа в денонощието, а всеки ще решава сам кога да се включи, кои от приятелите си във Фейсбук да покани, до колко да продължи партито и дали да бъде обикновен посетител или всички погледи да бъдат насочени към него - Царя на купона.

"След почти половин година тежко разработване сме на финалната права на това наистина иновативно и в същото време суперинтерактивно приложение. Предварителните отзиви се описват с една дума: "Възхищение". Вече нямаме търпение официално да стартираме Poporoko. Очакваме това да се случи до края на годината", обещават авторите от DF-SOFT и продължават:

"Почитателите ни в наскоро изградената страница във Фейсбук - http://www.facebook.com/#!/pages/PopoRoko-Klub/166724103358821, постоянно се увеличават и то при положение, че тепърва предстои да стартираме рекламната ни кампания.Голяма част от почитателите ни са чужденци, което съвпада с желанието ни за международна популярност."

Голямото откриване е скоро. И всички са поканени там..., където започва виртуалното парти!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !