Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Волен хванат с депутатка от жена си?

отпечатай новината

19.12.2010 09:00 | Видян 9503 пъти

Волен хванат с депутатка от жена си?

Капка твърди, че не го лови по хотели, понеже пише книга

Агент на Супер 19’ разказа покъртителна сцена, на която е станал свидетел по неговите думи. В нощта на понеделник срещу вторник в гранд хотел София се разиграла истинска мелодрама. Ако се вярва на източника, в малките часове на нощта лидерът на Атака Волен Сидеров бил засечен в компанията на депутатка от неговата група от жена си Капка. Тя не могла да се сдържи и подгонила двамата с чантата си.

Бегълците се скрили в колата на народната представителка Деница с удивителната за подобни случаи фамилия Гаджева. Красавицата нашумя не с парламентарна дейност, а с обличането си в народна носия при посещението на италианския премиер Берлускони.

На пристигналите на място полицаи било обяснено, че няма страшно и нещата ще се успокоят, ако се вярва на нашия източник. Така случката не попаднала в медиите.

“Може и да има такова нещо”, коментираха пред Супер 19’ близки до Капка и Волен, които с недоумение наблюдавали недотам милите отношения на Волен и Капка, демонстрирани на рождения ден на партийния им другар Слави Бинев. Партито било миналата събота или две вечери преди злощастната понеделнишка нощ.

“Когато излизаме заедно със съпруга ми, винаги сме на публични места и всички ни виждат“, коментира съвсем любезно пред Супер 19’ Капка Сидерова.
Тя добави, че в момента не й се занимавало с глупости, понеже усилено пишела книга. Известната журналистка е автор на бестселъри за Ванга и Вера Кочовска.

Ако има драма обаче за Атака може да настъпи време разделно. Известно е, че Капка не е само съпруга на лидера и главен редактор на печатния орган на партията. Синът й е заместника на Волен и евродепутат Димитър Стоянов, а баща й държи структурите на организацията. Познатата като красива и стилна дама Капка по този начин реално може да се окаже с повече власт от Волен.
Как стоят нещата наистина? Времето ще покаже... 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !