Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Антонина се развихри пред пловдивски фенове

отпечатай новината

20.12.2010 09:40 | Видян 5505 пъти | Гласували 1

Антонина се развихри пред пловдивски фенове

Фолк фурията Антонина нажежи страстите до огнено червено на фешън парти в пловдивския клуб Histeria. Тя се появи в ексцентричен тоалет на дизайнерката на Star Dust Евгения Борисова, който прикова погледите на присъстващите в нея. Певицата подлуди меломаните с лайв изпълнения на хитовете си „Горещо”, „Побърках се”, „Вишни” и Welcome to Bulgaria. Тя заяви, че все още няма да избързва с пускането на ново парче, тъй като съвсем наскоро направи официална промоция на дебютния си албум „Дали си струва”. „Търся парчето на 2011-а, когато го намеря, ще го реализирам. Не искам да бързам, обичам да изпипвам проектите си”, заяви брюнетката.

На сцената, освен нея, се изявиха и красивите балерини от „Сатен”, които извиха тела под ритъма на музиката, облечени в секси тоалети на Star Dust. Изпълнението им изгледа и шефката им –Галя.
Дизайнерката Евгения Борисова пък блесна в моден аутфит, провокиращ въображението и решен в черна кожа. Тя дойде на партито със сестра си Галина, която е сгодена за футболиста Предраг Пажин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !