Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Именити музиканти с участие на втората Джаз Коледа в Банско

отпечатай новината

21.12.2010 09:20 | Видян 3010 пъти | Гласували 1

Именити музиканти с участие на втората Джаз Коледа в Банско

За втора поредна година почитателите на джаза имат сериозно основание да се отправят към град Банско. На 26 декември (неделя) хубавия зимен курорт започва второто издание на насладата за всички сетива - ДЖАЗ КОЛЕДА 2010. Музикалната инициатива ще продължи три дни в „Бъндер Пъб“ към хотелски комплекс Бъндерица на ул. Хан Аспарух 2 в града.

Началото на ДЖАЗ КОЛЕДА 2010 ще бъде поставено с откриването на новата галерия „Мирта“ и уникалната изложба „Докосване на крила“. Крилата ще бъдат на красивите ангели от светлите и топли живописни платна на Даниела Хаджиева (”Съпътствани от ангели”) и от белите замислени и нежни керамични пластики на Кристина Бакларова (”Моите ангели”), които приканват към уникално визуално пътешествие  в унисон с коледното настроение.

Тон за начало на музикалните пиршества първата вечерще даде Тони Златанов в 20.30 часасъс своето трио . Музикантите ще представят един от най-новите си проекти в изпълнение на много известни песни, аранжирани в модерен и достъпен джаз. Те ще изпълнят още любимите на много хора парчета на StevieWonder, PinkFloyd, BoneyM, ErikClapton, JammieCullum, Rihanna, както и авторски творби на Тони Златанов.

Имената на останалитеименити музиканти, които ще радват любителите на джаза в „Бъндер Пъб“ за Коледа са: Мери Танева, Васил Петров, Михаил Йосифов и Милица Гладнишка.Мери Танева ще се присъедини към Тони и компания по-късно вечерта на 26 декември с джаз  стандарти по Гершуин.

На 27 декември 2010 г. в 22.30 часа от сцената на „Бъндер Пъб“ ще прозвучат парчета на Франк Синатра, джаз стандарти и любими коледни песни. Причината за високото ниво на музикално удоволствие, е само само една – уникалният  глас на Васил Петров. В рамките на  същата вечер към Тони Златанов и неговия проект ще се присъедини един от най-добрите съвременни български джаз музиканти - тромпетиста Михаил Йосифов.

ДЖАЗ КОЛЕДА 2010 обещава да бъде незабравима и със своя заключителенконцерт „Дивото зове”. Той е с участието на Милица Гладнишка и секстета на Михаил Йосифов.В тази празнична вечер гостите ще се усмихват много и ще се радватна класически джаз стандарти и нестандартни джаз интерпретации на популярни песни, аранжирани специално за Милица от Васил Спасов и Мишо Йосифов. Сред парчетата, на които любителите на джаза ще се наслаждават още са:“Anything Goes”, “Cruella Devill”, “Muppet Show”, “Ну, погоди!”, “It Don’t Mean a Thing”, “Mad About a Boy”, “Down With Love, Moonlight on the Ganges”, “Nice Work if You Can Get It” и “Do Nothing Till You Hear From Me”.


ПРОГРАМА
ДЖАЗ КОЛЕДА 2010

26.12.2010    

18:00 ч. ОткриваненаДЖАЗ КОЛЕДА 2010
Галерия „МИРТА” представя: „ДОКОСВАНЕ НА КРИЛА” – изложба живопис и керамика на Даниела Хаджиева   и   Кристина  Бакларова

20:30 ч. ТОНИ ЗЛАТАНОВ  ТРИО – THEGOLDENPROJECT
22:30 ч. КОНЦЕРТ НА МЕРИ ТАНЕВА

 

27.12.2010

20:30 ч. ТОНИ ЗЛАТАНОВ  ТРИО – THEGOLDENPROJECTfeat МИХАИЛ ЙОСИФОВ - тромпет 
22:30 ч.   КОНЦЕРТ НА ВАСИЛ ПЕТРОВ


28.12.2010  

20:30 ч. ТОНИ ЗЛАТАНОВ ТРИО – THEGOLDENPROJECTfeat МИХАИЛ ЙОСИФОВ - тромпет 
22:30ч. „ДИВОТО ЗОВЕ” – Концерт на Милица Гладнишка и Михаил Йосифов - сексист

 

Заповядайте да усетете магията на празничните вечери с много изненади от Вега Стар Трейдинг АД: коктейл-дегустация на отлични френски коняци “Godet” – с традиция от 1782 г,една от най-старите марки шотландско уиски - “Lauder’s” и уиски “Parkers” с отличителенвкус, поднесени по неповторим начин. Очаквайте още много изненади за едно истинско вълшебно изживяване и добро настроение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !