Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Queen с нов мюзикъл

отпечатай новината

16.04.2008 12:37 | Видян 2764 пъти | Гласували 2

Queen с нов мюзикъл

Китаристът на Queen Брайън Мей разкри, че групата планира продължение на мюзикъла "We will Rock you", съобщи Би Би Си. От премиерата на "We will Rock you" на лондонска сцена през 2002 г. мюзикълът е гледан от 2 млн. души.
Той е поставян също в Австралия, Испания, Русия, САЩ, Япония и Германия. На церемонията за обявяването му за ректор на университета "Джон Мурс" в Ливърпул, Брайън Мей каза също, че групата се готви за турнето през есента и записва новия си албум.
Албумът, който все още не е озаглавен, ще излезе на 1 септември. В записите участва Пол Роджърс, който се присъедини към групата след смъртта на вокалиста й Фреди Меркюри. Брайън Мей, Роджър Тейлър и Пол Роджърс вече са записали диска, който ще бъде първият след "Made in Heaven", излязъл през 1995 г.
Джон Дийкън обаче не е участвал. Албумът ще излезе две седмици преди началото на турнето на групата. 7-седмичното турне на Queen включва концерти в 14 европейски страни.
То ще започне с шоуспектакъл в Москва на 16 септември. След това групата ще изнесе концерти в Полша, Германия, Белгия, Франция, Италия, Швейцария, Холандия, Великобритания, Испания, Унгария, Сърбия, Чехия, Австрия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !