Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Таня Иванова получи приза “Журналист на годината” на ТВ7

отпечатай новината

21.12.2010 18:00 | Видян 4856 пъти

Таня Иванова получи приза “Журналист на годината” на ТВ7

Журналистката Таня Иванова бе обявена за „Журналист на годината” на ТВ7 за 2010 година след оспорвана битка с още няколко достойни претенденти.
Церемонията по награждаването се състоя по време на тазгодишното Kоледно парти на националната ефирна телевизия, с което екипът на ТВ7 отбеляза края на отиващата си година и предстоящите Коледни празници.

„Много съм развълнувана и за мен това е най-стойностната награда, защото изборът е направен от колеги”, сподели отличената Таня Иванова, автор на политическите репортажи в новините на ТВ7.
Другите две категории, в които бяха раздадени специални статуетки, са „Оператор на годината” и „Репортаж на годината”.

Наградата за най-добър оператор получи Огнян Кръстев, а за най-добър репортаж бяха отличени журналистът Георги Налбантов и операторът Атанас Захариев. Отличието им бе връчено за незабравимите кадри от изборите в Бразилия, по време на които те успяха да подарят българското знаме на кандидат-президента от български произход Дилма Русев. ТВ7 бе телевизията, която успя да заснеме ексклузивни моменти и да проследи битката за президентския пост от началото до края на предизборната борба.

Наградите в трите категории бяха връчени от Николай Бареков – шеф на отделите „Новини и актуални предавания” и „Публицистика” в ТВ7 и водещ на рубриката „Гореща точка” в сутрешния блок „БОдилник”.
Празникът продължи до късно през нощта и ТВ7 отново доказа, че освен да работи, може и да се забавлява.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !