Отиде си първата екшън актриса от...

Почина 78-годишната китайската актриса, смятана за една...

Истинските чувства на крал Чарлз към...

Отношенията на крал Чарлз с принц Хари и Меган бяха...

Радио “Вероника” представя… “6 без 10”

отпечатай новината

28.12.2010 17:00 | Видян 13939 пъти

Радио “Вероника” представя…  “6 без 10”

Уникален едночасов микс с емблемите на фолка завърта радио “Вероника” в “6 без 10” всеки петък и събота. Едноименното предаване ще представя “патроните” на модерния фолк и техните запомнящи се хитове. Енциклопедично богата разходка из пирамиди, срещи с фараони, какви са били първите мобифони… Само част от темите и въпросите, на които ще се търси отговор чрез богатото завещание от хитове на прехода.

Какво по-подходящо време за старт на предаването на границата между новата и старата година. Държавната граница обаче, няма да бъде затваряна… Ще прескачаме често и до Сърбия, Гърция, Албания, а и изобщо на Балканите, с емблематичните за жанра изпълнения.

В първото издание очаквайте песни на незабравимата Румяна, Джесика, Кати, Петра, Ина, Коста Марков, Попа, Марко и Снежина, Луна, Мира и Милко Калайджиев, Indira Radic, Orient Laila, Глория, Десислава, Валя, Джони, Кондьо, орк. Кристали, орк. Империал.

Пилотният брой ще бъде излъчен на 31 декември /петък/ от 17:50 ч., а ретрото ще настъпва всеки петък в „6 без 10″ /17:50 ч./, с повторение в събота по същото време.
На всички свои приятели – верни слушатели, партньори и рекламодатели, радио „Вероника” пожелава успешна, ползотворна и незабравима 2011 година!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !