Суперзвездата Дуа Липа снима клип в...

Английската суперзвезда с албански корени Дуа Липа...

Нов сериал разкрива тайните на Ел Чапо

От 31 януари ефирът на бТВ Екшън ще бъде завладян от...

Радио “Вероника” представя… “6 без 10”

отпечатай новината

28.12.2010 17:00 | Видян 6837 пъти

Радио “Вероника” представя…  “6 без 10”

Уникален едночасов микс с емблемите на фолка завърта радио “Вероника” в “6 без 10” всеки петък и събота. Едноименното предаване ще представя “патроните” на модерния фолк и техните запомнящи се хитове. Енциклопедично богата разходка из пирамиди, срещи с фараони, какви са били първите мобифони… Само част от темите и въпросите, на които ще се търси отговор чрез богатото завещание от хитове на прехода.

Какво по-подходящо време за старт на предаването на границата между новата и старата година. Държавната граница обаче, няма да бъде затваряна… Ще прескачаме често и до Сърбия, Гърция, Албания, а и изобщо на Балканите, с емблематичните за жанра изпълнения.

В първото издание очаквайте песни на незабравимата Румяна, Джесика, Кати, Петра, Ина, Коста Марков, Попа, Марко и Снежина, Луна, Мира и Милко Калайджиев, Indira Radic, Orient Laila, Глория, Десислава, Валя, Джони, Кондьо, орк. Кристали, орк. Империал.

Пилотният брой ще бъде излъчен на 31 декември /петък/ от 17:50 ч., а ретрото ще настъпва всеки петък в „6 без 10″ /17:50 ч./, с повторение в събота по същото време.
На всички свои приятели – верни слушатели, партньори и рекламодатели, радио „Вероника” пожелава успешна, ползотворна и незабравима 2011 година!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !