Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

БНТ дава дебюта на Лодърдейл с екипа на „Левски”

отпечатай новината

06.01.2011 09:00 | Видян 2480 пъти

БНТ дава дебюта на Лодърдейл с екипа на „Левски”

БНТ ще излъчи дебюта на 222-сантиметровия Прийст Лодърдейл с екипа на „Левски” срещу „Рилски спортист” в петък от 18.00 часа по БНТ Свят.

Националната телевизия има договор с БФ Баскетбол и договори промени в първоначалната програма непосредствено след като се разбра за трансферния удар, извършен от Константин Папазов и шефовете на клуба.

В „Рилски спортист” пред дни бе привлечен високия  220 сантиметра Александър Радоевич, избран от Торонто Раптърс под номер 12 в първия кръг на НБА драфта от 1999 година.

„Мачът ще предложи не просто сблъсък между втория „Левски” в класирането на Националната баскетболна лига и четвъртия „Рилски спортист”. – каза Методи Манченко, главен редактор „Спорт” в БНТ. – Двубоят  между двамата свръхвисоки центрове – единият роден в Чикаго, а другият – в   Требине, Босна и Херцеговина, показва издигащото се ниво на конкуренция в клубния баскетбол, която ще подсили интригата във втората половина на сезона. Ние просто откриваме завесата”

С този двубой БНТ започва баскетболния си маратон за 2011 г., в който са включени най-интересните мачове у нас, както и финалите на европейското първенство в Литва.

 

Снимка: www.bgbasket.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !