Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

“CALIFORNIA GURLS” на KATY PERRY’S е ДИГИТАЛНИЯТ БЕСТСЕЛЪР ЗА 2010

отпечатай новината

07.01.2011 12:00 | Видян 2783 пъти

“CALIFORNIA GURLS” на KATY PERRY’S е ДИГИТАЛНИЯТ БЕСТСЕЛЪР ЗА 2010

“California Gurls” на Katy Perry, заразителният Уест Коуст химн, който покори лятото, стана No. 1 дигитален бестелър на 2010, според Soundscan. Парчето с участието на Snoop Dogg продаде 4,398,212 милиона даунлоуда само в САЩ и 8 милиона сингъла, дигитални тракове, мобилни тракове и видеа в целия свят.

“California Gurls”, номиниран за Грами в категорията “Най-добра поп вокална колаборация”,  е първи сингъл от актуалния албум и бестселър на Katy Teenage Dream, на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/ EMI. Албумът е номиниран за две награди Грами, включително и за “Албум на годината”. След като “California Gurls” прекара шест седмици на No. 1 в Billboard Hot 100, Katy отбеляза и следващи победи с грами номинирания сингъл “Teenage Dream” и актуалния й сингъл “Firework”, който се завръща на върхова позиция тази седмица и за четвърти път е на #1. Katy приключи 2010-та с милион продадени копия на Teenage Dream и 10 милиона дигитални продажби.

Katy потвърди, че “E.T.” ще бъде четвърти сингъл от албума Teenage Dream. Радио премиерата на “E.T.” ще бъде в средата на февруари.

Миналата нощ Katy спечели две награди People’s Choice Awards за “Любима певица” и “Любима онлайн сензация” — награди, гласувани от феновете. Katy вече има наградата на People’s Choice Award за “Най-добра поп песен” през 2009.  През кариерата си тя е печелила награда BRIT, две награди на MTV Europe Music Awards, NRJ Music Award, както и две награди Teen Choice Awards, измежду многото международни отличия.

Тази сутрин беше съобщено и че Katy ще бъде гост звезда в епизод на номинирания за ЕМИ сериал на CBS “How I Met Your Mother”, озаглавен "Oh Honey" и който ще бъде излъчен по-късно този сезон. 

Световното турне на Katy California Dreams 2011 World Tour стартира в Лисабон, Португалия на 20 февруари. Турнето ще посети Обединеното кралство/ Европа, Австралия, Нова Зеландия и Япония, като следва и Северна Америка през следващото лято.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !