Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ОРЛИН ПАВЛОВ И МАЕСТРО ЖИВКО ПЕТРОВ LIVE

отпечатай новината

10.01.2011 15:20 | Видян 3657 пъти

ОРЛИН ПАВЛОВ И МАЕСТРО ЖИВКО ПЕТРОВ LIVE

На 14ти януари, след 23.00 часа на най-добрата сцена за жива музика у нас ще гостува харизматичната усмивка, чарът на българския поп - Орлин Павлов. За всички пропуснали изпълнение на живо през миналия сезон, Орлин отново е на една сцена с маестро Живко Петров, Веселин Веселинов – ЕКО и Митко Семов.

Репертоарът на първия български изпълнител от Евровизия ще включва най-новия сингъл „ Чикаго“, първото му самостоятелно парче  „ Мечтаеш ли“, импровизации и кавъри на добре познати любими песни. Вечерта се очертава завладяваща, страстна и понасяща на своите криле всекиго прекрачил прага на SOFIA LIVE CLUB.
Израстнал в семейство на оперни певци, още от малък Орлин се ориентира към музиката. Като на шега, след осми клас го приемат в експериментална театрална паралелка и тогава стартират певческите и танцувални изяви.
 
През 2002 година Орлин е поканен да стане вокал на група „Каффе” и така се превръща в любимец на публиката. Пикът на популярността на групата идва с първия й албум „Alone“, третото място на конкусра „ Златния елен“ в Румъния и с победата на първия конкурс за българска песен на „ Евровизия“ през 2005 година.

След четири години с група „Каффе” през 2006 година Орлин Павлов започва самостоятелна кариера. Първият му сингъл е „Мечтаеш ли”, а по-късно записва песента „Обичай ме за 5 минути” и дуета със Светла Иванова „Сладка отрова”. Все така усмихнат и творчески настроен, неговият чар и талант го нареждат до едни от най-успешните БГ изпълнители. Участва на „Бургас и морето“, а също така и в реалити предаването „Dancing Stars“, в което заедно с неговата чаровна партньорка стават абсолютните фаворити на зрителите, крал и кралица на бала и спътници в живота.

През лятото на 2010 се появява дуетът на Белослава и Орлин „Всяка година по същото време", а през ноември 2010 излиза вторият самостоятелен сингъл на Орлин „Чикаго", който ще може да чуем в петъчната вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !