Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Турски звезди се развеждат

отпечатай новината

11.01.2011 16:40 | Видян 14757 пъти

Турски звезди се развеждат

Турската актриса Йозге Йоздер, известна в Турция като богатата принцеса Джавидан заради запомнящата си роля в излъчвания и по Нова ТВ сериал „Мелодията на сърцето”, се разведе. Тя се раздели със съпруга си Тансел Йонгел - също актьор, познат на зрителите у нас като учителят Керем от сериала „Сълзи над Босфора”.

Двамата са състуденти от театралната академия в анкарския университет Хаджеттепе, оженили са се през 2007 г., но много малко са били заедно заради ангажиментите си. Тансел е актьор в държавния театър в Трабзон, на черноморското крайбрежие, а Йозге повечето време прекарва в Истанбул, където веднага след края на „Мелодията на сърцето” започна снимки в телевизионната поредица „Цената на живота”.

Ден преди развода Йозге каза, че са имали проблеми, опитали се да спасят брака си, но неуспешно.

31-годишната актриса е участвала досега в 18 телевизионни сериала и е сред най-добрите актьори, които озвучават чуждестранни филми и реклами. Тя не забравя и голямата си любов – театъра. Играе в Истанбулските градски театри. Сред най-успешните й роли напоследък са Наташа от „Три сестри” на Чехов, Лена в „Леонс и Лена” на Георг Бюхнер и Естел в „Тайно заседание” на Жан Пол Сартр.

Само няколко месеца след като обяви, че ще се ожени за приятелката си Мелис Тюйсюз, Бюлент Инал, който изпълнява ролята на Йълмаз в турския сериал „Под липите”, изненадващо се раздели с годеницата си.

Връзката на Бюлент с Мелис, която беше костюмиерка, а сега е продуцент, продължи една година. Преди няколко месеца Бюлент изненада и самата Мелис като заяви публично, че е намерил жената на живота си и през лятото на следващата година ще вдигнат сватба.

Една година продължи и връзката на 37-годишния сега актьор с Берен Саат. И тогава точно когато се заговори за  сватба, двамата тихомълком се разделиха.

Появиха се слухове, че Бюлент се е върнал при голямата си любов Туба Бююкюстюн,  връзката с която започна по време на снимките на сериала „Под липите” и приключи с края на поредицата.

Екипът на сериала „Несвършваща песен”, в който сега се снима Бюлент Инал заедно с Бергюзар Корел (Шехерезада от „1001 нощ”), бе зарадван от новината, че след успешния първи сезон, поредицата ще продължи и след Нова година, а снимките ще бъдат преместени в Истанбул.

До края на годината ще започнат снимките на нов игрален филм, в който ще участва Инал. Това ще бъде първият турски филм, разказващ за изтезанията в затвора в Диарбекир, където повечето затворници са кюрди.

Партньори в лентата на Бюлент Инал, който е от кюрдски произход, са известният актьор Тарък Акан, както и познатите на българските зрители Тунджел Куртиз (дядото от „Гордата Аси”) и Еркан Петеккая (Галип от „Любов назаем”).

Звездата от „Семеен сарай” Иджлал Айдън, която изпълнява ролята на Еда, има намерение да се омъжи за четвърти път. Тя получила романтично предложение от бизнесмена Сюлейман Топлусой, с когото са заедно от пет месеца. Любовта им пламнала по време на лятната ваканция, когато двамата обиколили с яхта с приятели гръцките острови.

След драматичния си развод с писателя Туна Керемитчи актрисата казваше, че не допуска до себе си дори комар, ако е от мъжки пол, но сега се надява, че този път всичко ще бъде хубаво.

Наскоро предаването „Дървото на живота”, чиято водеща бе  Иджлал Айдън, която е поетеса и журналистка, по телевизионния „Канал Д” бе спряно заради нисък рейтинг. Тя има своя всекидневна рубрика във вестник „Ватан”.

Актрисата живее с осемгодишната си дъщеря Зейнеп Ляле в луксозна къща в истанбулския квартал Бебек. Ляле е от брака на Иджлал с режисьора Кемал Башбуг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !