Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Румина празнува рожден ден в Гърция

отпечатай новината

17.04.2008 16:12 | Видян 4396 пъти | Гласували 2

Румина празнува рожден ден в Гърция

Певицата с манекенски мерки Румина отпразнува рождения си ден преди няколко дни. За разлика от предишни години, тя реши да изневери на традицията и да не празнува със семейството си, а с най-добрата си приятелка. За да се заформи купона, се наложи Румина да отпътува за Гърция, където въпросната приятелка живее от години.

„Не се бяхме виждали от доста време, а тя ми е като сестра – сподели певицата след завръщането си в България. – Затова си събрах багажа и заминах за два дни до Гърция – да се видим и да отпразнуваме рождения ми ден – по женски. С купони и обикаляне по магазините” – уточнява певицата. – Първия ден прекарахме  в Солун, исках да се разходя и да разгледам града. На църквата „Свети Димитър” и на Бялата кула отделихме най-много време, а после се впуснахме в шопинг из града...Така съчетах полезното с приятното, като си напазарувах и секси дрешки за новия сезон.

На втория ден дамската компания се отправила за град Порто Карас, където купонът продължил с пълна сила под звуците на сиртаки и отбрани морски деликатеси. „Опитах се да науча стъпките, но не ми се получи – смее се изпълнителката. – При следващото ми гостуване може да се доусъвършенствам в ритмите на сиртакито.” – надява се Румина.

Свежа и отпочинала след кратката почивка, русата певица подготвя ново видео на песен от дебютния си албум „Жестоко”.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !