Адел и рапърът Skepta са се разделили

Адел и рапърът Skepta са сложили край на връзката си,...

Глобиха Боил Банов за пушене на...

Министърът на културата Боил Банов беше глобен от...

Все още не са върнали паспорта на ДесиСлава

отпечатай новината

12.01.2011 16:00 | Видян 5849 пъти

Все още не са върнали паспорта на ДесиСлава

В края на декември 2010 г. Американското посолство на Република България задържа паспорта на ДесиСлава. Талантливата ни певица планираше поне две седмици да прекара в страната на неограничените възможности. „Имах намерение да направя няколко участия в Щатите, но за съжаление стана много в последния момент и организаторите ми нямаха време да съберат необходимите документи за работна виза. Въпреки това, реших, че след като имам туристическа виза, ще отида в Америка със сина си.

Това щеше да е възможност да разгледа държавата, в която е роден и да се запознае със свои роднини” – сподели ДесиСлава. Изпълнителката на „Мъжете всичко искат” се притесни от обявените зад граница участия и използва ефира на национални телевизии и ежедневници, за да се извини на хората, които може да останат разочаровани от това, че Деси няма да посрещне новата година в Америка. „Аз разбрах, че в Ню Йорк и Вашингтон не са отменени участията ми и хората до последно са мислели, че ще отида. Това не е редно.

Още веднъж им се извинявам за това, но вината не е моя. Още преди Коледа паспорта ми бе задържан от Американското посолство и дори не можах да заведа сина си там. Още преди нова година беше ясно, че аз няма да пътувам. Било е редно да махнат рекламата...” – обясни певицата. От Американското посолство все още не са върнали паспорта на ДесиСлава. От Нова телевизия обещаха да следят случая и да се намесят при нужда. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !