Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Европейската сензация Виктор Кирай вече звучи и в българския ефир

отпечатай новината

13.01.2011 14:40 | Видян 2229 пъти

Европейската сензация Виктор Кирай вече звучи и в българския ефир

Унгарският изпълнител Виктор Кирай издаде дебютния си англоезичен албум Solo. Името на тавата идва от пилотното парче, което носи духа на най-мелодичното R’n’B. Певецът участва в писането на музиката и текста на всички песни от албума. Solo вече се върти в българския радио и телевизионен ефир и изненадва с музикална задълбоченост и непретенциозна лиричност.

Виктор Кирай е победител в унгарския Music Idol – Megasztár за 2008 г. Талантът му се превръща в истинска сензация, а не просто в еднодневен успех. Първият албум на Виктор носи неговото име и се радва на страхотен интерес в Западна Европа.

Виктор Кирай е роден и отраснал в Ню Йорк, но през 1999 г. се мести в Будапеща. В унгарската столица завършва училище по актьорско майсторство, а малко след това получава роля в ТВ версията на популярната рок опера “Steven the King”. Часове преди първите записи за рок операта, певецът разбира, че е одобрен за участие в Megasztár. Виктор прави верния избор и става N1 изпълнител на Унгария. Заявката му за тази година е да превземе класациите и в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !