Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Стоичков хвана млада кака

отпечатай новината

16.01.2011 09:00 | Видян 5107 пъти

Стоичков хвана млада кака

Камата окончателно се разделил със съпругата си

С чисто нова млада, руса кака се уреди НАЙ-ВЕЛИКИЯТ български футболист Христо Стоичков, научи Супер 19'. Модерния ляв от няколко месеца окончателно се е разделил със съпругата си Марияна и от няколко месеца е в България. Близки до кавалера на Златната топка твърдят, че откакто е с младата дама, се е превърнал в нов човек. Ицо е видимо отслабнал и се държи възпитано на обществени места. Трудно за вярване, но Стоичков вече даже дори не псува! И в това се увери лично човек на Супер 19'.

Засякохме новия Ицо съвсем случайно на премиера на книга в Чешкия център, където кротко си пийваше бирата с добрия му приятел Тончо Токмакчиев. Камата дори не се подразни от феновете, които му искаха автограф, а накрая дори си купи книгата и пи чаша вино с автора.

За новата на Стоичков пък разбрахме, че е от Етрополе, където бившият треньор на националния отбор ходи на лов. Дамата била заможна и не се блазнела от състоянието на легендата. Наши агенти докладваха, че блондинката нямала 30 години и била лудо влюбена в Стоичков.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !