Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джина Стоева: “Без конкуренция”

отпечатай новината

17.01.2011 16:40 | Видян 8147 пъти | Гласували 1

Джина Стоева: “Без конкуренция”

Новият сингъл на Джина Стоева, озаглавен с категоричното „Без конкуренция”, ще се излъчи премиерно тази вечер по Фен тв. С него утвърдената изпълнителка на „Ара мюзик” прави завой и от песни като „Неизлечимо влюбена” и „Сърце на два етажа” отново се прехвърля в територията на „Това ли искаш” и „Малка мръсница”.

От началото на кариерата си до ден днешен тя умело успява да съчетава и двата стила в репертоара си и да изважда подходящото парче в зависимост от моментното настроение на публиката. „От известно време насам усещам, че хората жадуват и търсят по-весели неща, забавлява им се, не им се разсъждава върху сложни текстове.

Смятам, че дуетът ни с Ивена – „Една новина”, беше именно такъв: с интересен текст, ритмична мелодия, цветен клип. Съчетанието от тези неща превърна песента в хит. Точно това търсех и за самостоятелния ми проект. Надявам се „Без конкуренция” да има същия успех!”, споделя Джина.

Певицата отдавна подготвя това парче. Първоначалният замисъл е то да се казва „Голмайстор”. Допитване до феновете й обаче показва, че те някак не приемат идеята да я чуят как изрича: „Вкара го, вкара го, вкара гол сега и в моята врата.”  Тя решава да ги послуша и поръчва на текстописката Дони Василева нови рими за композираната от хитмейкъра Оцко мелодия. Така се ражда „Без конкуренция”.

Клипът към новата песен на Джина е имиджов. В него звездата на „Ара мюзик” показва невиждан досега сексапил. „По време на снимките доста се развихрих и при монтажа се наложи да бъдат отрязани някои кадри, за да не ни цензурират от СЕМ”, признава самата тя и изказва на глас съкровеното си желание: „…това мое амплоа да се хареса на феновете ми!”.

Джина Стоева ще представи „Без конкуренция” утре сутрин (18.01.) от 10 часа в предаването „Денят е прекрасен” по БТВ, а след това ще се включи в дискусия по темата „Може ли да има приятелство между мъж и жена”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !