Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Ема Уотсън на курс за милионери

отпечатай новината

18.04.2008 10:50 | Видян 16560 пъти | Гласували 1

Ема Уотсън на курс за милионери

Звездата от “Хари Потър” Ема Уотсън получи много скъп подарък за рождения си ден – възможността самостоятелно да се разпорежда със състоянието, което възлиза на 20 милиона долара. С поредицата от филми за Хари Потър Ема Уотсън е осигурила финансовото си положение до края на живота си, съобщи сп. "Парейд".

Макар че откакто навърши 18 години (на 15 април т.г.) Ема може сама да се разпорежда с милионите, нейните умения в управлението на капиталите ще бъдат внимателно наблюдавани от екип финансови консултанти (по данни на вестник “Дейли мейл). Съгласно договора с Английската кралска банка, в която се пазят парите на Ема Уотсън и нейния партньор в “Хари Потър” Даниел Радклиф, актрисата е длъжна да прави нискорискови инвестиции с висока доходност, а също така е длъжна да посещава т. нар. “курсове за милионери”. За ролята на ученичката в магическото училище в “Хари Потър и Нечистокръвният принц” Ема получи 5 милиона долара.
Актрисата не е подозирала, че филмите за Хари Потър ще я направят баснословно богата, когато като 10-годишна участвала в кастинга за първия от тях. "Хората не знаят колко тежко беше за мен да реша да посветя следващите 3-4 години от живота си на Хари Потър. Трудно е непрекъснато да си в центъра на общественото внимание и да се лишаваш от свободата си" - коментира Уотсън.
 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Заплашват Даниел Радклиф

Няма коментари към тази новина !