Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Песен на Шер към саундтрака на "Burlesque" печели Златен Глобус

отпечатай новината

18.01.2011 16:40 | Видян 4055 пъти

Песен на Шер към саундтрака на

На 17-ти януари в хотел „Бевърли Хилтън” в Бевърли Хилс се проведе 68-та церемония по раздаването на наградите „Златен Глобус” за  2011-та год. Водещ на събитието беше английският комик Рики Джервейс. Носителите на "Златен Глобус" се определят от около 90 членове на Асоциацията на чуждестранните журналисти, акредитирани в Холивуд.

Песента „You Haven’t Seen The Last Of Me”, композирана от световноизвестната авторка Даян Уорън, спечели Златен Глобус за „Най-добра оригинална песен към филм”. Сингълът се изпълнява от поп иконата Шер, която във вечерта на наградите представи на живо „You Haven’t Seen The Last Of Me”. Песента е част от едноименния саундтрак към филма на Sony Pictures “Burlesque” („Бурлеска”), издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment и е първият запис на певицата от 7 години насам.

Междувременно „Haven't Seen The Last Of Me” зае #1 в денс чарта на Билборд, което превръща Шер в истинска легенда в света на шоу бизнеса: официално тя вече има номер 1 хитове в продължение на шест десетилетия – 60-те години до днес.

Освен изпълненията на Шер, саундтракът „Burlesque” включва нови песни, написани и записани от носителката на 5 награди „Грами” - Кристина Агилера.  Саундтракът съдържа и кавъри на "Something's Got A Hold On Me" и "Tough Lover" на Ета Джеймс и "A Guy What Takes His Time" на Mае Уест, всичките в изпълнение на Кристина Агилера
 
„Burlesque” е филмовият дебют за Кристина Агилера (в главната роля), където тя си партнира с Шер, за която това е първата голяма филмова роля от 1999. Премиерата на филма „Burlesque” се състоя на 24-ти ноември миналата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !