Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Бербо посегна към Златната обувка

отпечатай новината

19.01.2011 14:00 | Видян 4051 пъти

Бербо посегна към Златната обувка

Българската звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви пред клубната телевизия, че се надява да продължи да бележи и така да достигне Дуайт Йорк, Рууд ван Нистелрой и Кристиано Роналдо.
Само тези трима играчи са печелили Златната обувка с екипа на Червените дяволи и то в сезон, когато тимът триумфира като шампион на Англия.

В момента Бербо е лидер при голмайсторите заедно с бившия си съотборник Карлос Тевес, който сега е в кръвния враг Сити, като и двамата имат по 14 попадения на сметката си от началото на сезона.
“Надявам се да остана на върха до края на сезона. Определено головете, които вкарвам, помагат на отбора да печели точки, което е най-важното нещо”, заяви Бербатов.

„Засега всичко върви по план, но има и други играчи, които също се представят добре, не само Карлос Тевес. Конкуренцията е огромна, но когато си на върха, винаги гледаш надолу, за да видиш кой е под теб”, допълни навършващият 30 години на 31 януари бивш капитан на националния, който стана за седми път Футболист на България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !