Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Елен Колева става лице на модна марка

отпечатай новината

21.01.2011 14:30 | Видян 9588 пъти

Елен Колева става лице на модна марка

Топ-дизайнерката София Борисова обяви, че актрисата Елен Колева ще е новото лице на колекцията й DIFFERENT за сезона пролет-лято 2011 .Тя ще дефилира на 1 февруари 2011 година от 19ч. в за а “DIAMOND” на хотел “Дедеман София Принцес”. На финала на модното шоу Елен ще е облечена с уникална дантелена сватбена рокля.

Тя е везана по специална технология, цялата ръчно е бродирана със сребърни нишки и кристали. На популярната актриса й предстои да заснеме ексклузивна фотосесия сред неповторимия интериор на Princess Casinos Sofia.

В ревюто ще вземат участие едни от най-известните топ-модели на България. Новите тоалети на Romantika Fashion ще покажат Юлия Юревич,Теди Велинова, Диляна Попова, Виктория Джумпарова, Елена Тихомирова, Стела Стойкова, Гергана Дончева, Петя Велкова, Жасмина Тошкова, Яна Грудева, Диана Митова. През следващата седмица предстои и заснемането на нова фотосесия с моделката Диляна Попова. Зад обектива ще застане нашумялата фотографка Диляна Флорентин.

От първи ред ревюто ще наблюдават популярни лица от политиката, шоубизнеса, спорта и бизнеса. Специални гости на ревюто ще бъдат дизайнери и партньори на дизайнерката от Италия, Франция и Полша.Музикален гост на ревюто ще бъде Нели Петкова от “Шоуто на Слави”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !