Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дичо стана лошо момче за снимките на видеото

отпечатай новината

24.01.2011 16:00 | Видян 4378 пъти

Дичо стана лошо момче за снимките на видеото

Броени дни след като записаха съвместното си парче “Няма да дам”, момчетата от V.O.XX. и Део заснеха и видеоклипа към него. Култовата песен, която възпява бунта, мечтите и ежедневните проблеми на младото поколение, бе избрана за саундтрак към филма “Пистолет, куфар и три смърдящи варела”. В лентата, чийто снимким приключват съвсем скоро, участват вечната купонджийка Катето Евро, Асен Блатечки, Георги Кадурин, Иван Савов и Илия Добрев. 

Автор на музиката на “Няма да дам” е Иван Велков от V.O.XX., текстът е на фронтмена на бандата Дичо. Део или по-точно майка му също участва в текста – като автор на част от припева на песента.

Специално за клипа, Дичо влезе в ролята на лошо момче, бунтуващо се за своите мечти и искащо да живее сега. Манекенки, ченгета, наркодилъри и други популярни персонажи от родната действителност също са намерили място в клипа. Режисьор на видеото, което бе заснето през уикенда в Sofia Live Club е Георги Костов, който режисира и филма.

След броени дни песента “Няма да дам” ще тръгне по родните радиостанции, а съвсем скоро феновете на V.O.XX. и Дичо могат да очакват и видеоиклипа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !